Yderligere information
Årgang | 2009 |
---|---|
Klassifikation | |
Drue | Sauvignon Blanc |
Holdbarhed | |
Vintype beskrivelse | |
Gæring | |
Kokken foreslår | Aperitif, Aperitif med hyldebær, Artiskokker med hollandaise, Artiskokker med vinaigrettes, Asparges, Avocado, Bisques, Cremede supper, fjerkræ, Fladfisk, Flodskrabs flamberet i cognac, Forretter med fisk, Ged, Gedde, Gedeost, Grillet fisk, Grillet tun, Hornfisk, Hummer, Hvid fisk, Kolde grøntsagssupper, Krabber, Kulmule, Kylling, Kylling i flødesauce, Kylling i karry, Lette kødretter svinekød og fjerkræ, Lyse Pasta retter, Makrel, Minestrone, Pasta salat, Pocheret fisk, Rå eller dampet laks, Rejer, Risotto, Søtunge, Søtunge Meuniere, Salat Niqoise, Salat vinaigrette, Salat vinaigrettes, Skaldyr, Stegt eller grillet kylling, Thai mad |
Antal pr. colli | |
Vinområde | Simonsberg |
Vintype | |
Land | Sydafrika |
Producent | |
Bedømmelse | |
Vinifikation | Druerne er håndhøstede ved ca 23,8°C. Herefter blev mosten lagt på skallerne i ekstra 3 måneder. Skin og most blev presset ved ca 10°C, før den rene most blev færdigbehandlet i 15 dage ved 13°C. Mosten blev herefter hældt på tanke i 18 dage, før vinen var klar og kom på flasker. |
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.