American Wine Corner

Din Amerikanske Vinspecialist

Born Wine-Import har et samarbejde med America Wine Corner, således at vi også kan hjælpe jer, kære kunder med top kvalitets amerikanske vine.

American Wine Corner er en online forretning, åbnet i juni 2010, med salg af fantastiske vine fra det Amerikanske vin marked. Vi har håndplukket et udvalg af kvalitets vine med speciale i vine kun fra USA.
Læs mere om vores Amerikanske vin leverandør under fanebladet “vin leverandør”.

Vores vine kommer fra små vingårde i Californien og New York State, der producerer vin af meget høj kvalitet, alle druer er håndplukket og producerer små mængder vin.
Du får masse af mulighed for at finde vine der er udvalgt med stor passion i forbindelse med besøg hos vores vin producenter.

Vingårdene har høstet utallige guld & sølv medaljer igennem årerne i diverse ansete vin konkurrencer og scorer høje point hos blandt andre Wine Spectator.

Vi afholder vinsmagninger for private, firmaer, vinklubber og foreninger eller leverer vinen og I selv står for vinsmagningen med kyndig vejledning om de enkelte vine….. vi leverer også vin gaver i gaveæsker samt vin udstyr.

Leder du efter en bestemt vin, eller har du brug for kvalificeret råd og vin vejledning, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi er altid til at nå per e-mail eller telefon.

Afhentning af din vin ordrer er muligt og aftales nærmere.


Hjemmeside www.amwc.dk
Kontaktperson Flemming Voss
Telefon +45 51 91 70 97
E-Mail info@amwc.dk