Wine Homeparty


Ideen med Wine-Homeparty dukkede op i forbindelse med en brainstorming, hvor vi sad og snakkede om, hvordan vi kunne udvide vores service setup.

Vi havde erfaret en stigende interesse for at købe “den rigtige vin” til maden eller en bestemt begivenhed, hvor vinen betyder meget for den totale oplevelse.

Skuffelsen kan være stor, hvis man har købt en vin, man ikke kender.

Wine Homeparty er derfor et nyt koncpet, hvor man på en hyggelig, nem og uhøjtidig måde kan få smagt på en række vine i selskab med gode venner, familie eller kolleger.

Der vil være smagning af typisk 5-8 vine, som vil blive præsenteret med lidt fortælling om vinenes “historie”, druesorter samt forslag til vin/madkombinationer m.v.

Vinene er udvalgt med stor omhu fra nogle af Sydafrikas bedste vinproducenter med udgangspunkt i høj kvalitet til prisen.

Alt efter smage- og spørgelyst vil et sådant arrangement vare ca. 2 timer og prisen vil andrage fra kr. 150 pr. deltager (ved minimum 10 personer)Man vil efterfølgende kunne bestille de smagte vine, som inden for ca. 14 dage vil blive leveret, til aftenens vært.

Born Wine afholder kundetilpasse vinsmagninger – som typisk vil være arrangeret i privatregi, er vi altid klare til at komme med forslag der passer de personer som ønsker at gennemføre en smagning i private omgivelser, og vi finder sikkert en løsning der passer alles pengepung.

Disse smagninger giver en unik mulighed for at smage vin, man ellers aldrig selv ville købe, suppleret med kommentarer om specifikke områder, årgange, producenterne, druerne etc.
Desuden kan vi også rådgive om mad, der passer særligt godt til og dermed giver den mest fuldendte vinoplevelse.

Da vi fokuserer primært på Sydafrika har de fleste af vore smagninger omhandlet det spændende land med deres utrolige vine.


Vi har altid et forslag til netop dit arrangement

Hvad laver jeg for jer på dagen

  • Ca. 90 minutters smagning med informationer

Smagsæt

  • Jeg sammensætter et spændende udvalg af vine
  • Vinene tager jeg med til smagningen

Materiale

Der vil blive udarbejdet materiale til udlevering

  • Smagsskema med oplysninger om vinene
  • Bestillingsseddel med specialpriser

Præsentation af vinene

Jeg holder et fyldesgørende foredrag for jer hvor jeres aktive deltagelse gør smagningen meget sjovere for både jer og mig

Krav/ønsker til borde m.v.

  • Bordplads til mig og vinene
  • Vand, brød samt spytteskåle på bordet.


Kontaktformular

For nærmere information, ring på 2071 1796 eller skriv til os på Info@born-wine.dk