Det er denne oceaniske indflydelse, kombineret med vores skifer afledte jord, kendt lokalt som Bokkeveld Shale, der giver vores vinstokke mulighed for at producere ekstraordinære druer fra både nord og sydvendte vinmarker.
Ædle sorter, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Syrah og Pinot Noir, er blevet plantet for at udtrykke det fulde potentiale af hver sort
Engelske ejere Tim & Vaughan Pearson købt 12 hektar jord i 2006 langs R320 Hemel en Aarde Road nær Hermanus i Western Cape i Sydafrika.
Jorden havde kvæg roaming på det, da det blev købt, og i 2007 og 2008 vinstokke blev plantet 8,5 hektar.
I 2010 var vi klare til at producere vores første vine, da vores vinproducent Riana van der Merwe sluttede sig til os og lavede vores første årgang.
Som vores vinstokke alder vores vine vinder kompleksitet og struktur.
Siden 2018 har vi lavet vores vine på vores egen vingård og vinproducent / Vigneron Gus Dale sluttede sig til os, da Riana tog til et nyt liv i Australien.
Vores vinfremstilling (og vingård tilgang) er en af minimum intervention.
Seven Spring Vineyards arbejder relativt grønt ved hjælp af en lav mængde pesticider og gødning i vinmarkerne.
Bøjninger fra Shaws bjerg i nord, Teslaarsdal-bjergene i syd og Atlanterhavet
Syv forårets vinmarker er til stede mellem Shaws Mountain i nord, Teslaarsdal Mountains i syd, med Atlanterhavet ud over bjergene.
Indflydelsen af havet, sammen med skifer afledte jordarter, giver vinstokkene ekstraordinære kvaliteter og tillader langsom modning af druerne
Vores vinproducent / Vigneron, Gus Dale, er meget opsat på at bruge naturlig gær (vilde gær) og vores Pinot Noir og Chardonnay (oaked) er blevet vaccineret på denne måde i fortiden.
Selv om vores vinstokke først blev plantet i 2007 og 2008 har vores vine hidtil vist fremragende aldringspotentiale, både i vores røde og hvide vine.
Faktisk er vores Sauvignon Blanc, efter vores mening, bedre til 3 til 5 år gammel.
Augustus Dale er født i Storbritannien og har mange års erfaring i vinbranchen, efter at have lavet vine i både Frankrig (Bourgogne) og Sydafrika.
Han bringer sin passion for køligt klima bourgogne sorter til Seven Springs, med vægt på bedste praksis i vingården.
Peter blev født i Hemel en Aarde Valley, og han bringer sin passion og viden om området til sit arbejde i Seven Springs Vineyard.
Renico sluttede sig til Seven Springs teamet i oktober 2017 for vores allerførste høst i vores eget anlæg.
Han har et væld af praktiske erfaringer i både vingård og vingård og arbejder hårdt sammen med Vigneron, Gus
Tim og Vaughan har en succesfuld britisk baseret virksomhed, der har gjort det muligt for dem at investere i Seven Springs og Sydafrika.
Deres vin rejse har til tider været en følelsesmæssig rutschebane, men de mennesker, de har mødt, og oplevelser nydt sammen har været fantastisk.
Verdens bedste Pinot Noir er kendt for at være et resultat af udvælgelsen af kloner; en almindelig praksis i Bourgogne. Vores kloner plantet i 2008 er kendt for deres stærke farve, elegante rige aroma med antydninger af små frugter. De giver vinstrukturen og potentialet for lagring og på den varmere nordvendte skråning på 240 meter højde på Bokkeveld Skifer.
Vinen er meget smagfuld så du kan smage modenhed til frugten. En velafbalanceret sæson der giver aromaer af jordbær og lakrids små antydninger af tranebær og skovbund. Din gane påvirkes med en række smagsvarianter som salt lakrids, tørret frugt og saftige blåbær samt at vinen er rund og blød, men alligevel velstruktureret og fuld aromatiseret med subtile tanniner.
Når du drikker vinen, fremkommer lækre blåbær på midten af ganen samt de dejlige tanniner på finish samt eftersmagen og længden er god med antydninger af hvid peber og nelliker dvælende i munden. Farven er dyb lilla i glasset og dybblodsrød.
For at nyde det fuldt ud foreslår vi, at du dekanterer vinen mindst en time før du drikker og serverer ved 16-18 ° C.
Det perfekte akkompagnement til enhver gryderet eller en saftig bøf; denne vin vil også matche perfekt med stærke oste og endda en chokolade og kanel ørken.
Kokken foreslår: Det er en alsidig vin og kan nydes med en bred vifte af fødevarer såsom champignon risotto, and og vildt retter, lam eller bøf eller blot på egen hånd.
Alkohol: 13,5%
Restsukker: 2,0 g/l
Syreindhold i alt: 4,9 g/l pH: 3,5
Produktion: 12.600 flasker (750ml)
En hård årgang og en komprimeret årgang, hvor tidlige modne sorter og øvrige druer er modnet på samme tid. Startede ultimo januar og blev færdig med at plukke primo marts. Med truslen om tørke, men varme dage hjalp meget og heldigvis for Seven Springs har vi fjedre i bjergene, men der kunne ikke gøres meget for de utroligt varme dage i modningssæsonen. På grund af meget høje temperaturer og massive brande i Sydafrika med mange vinmarker truet af at blive brændt ned, og nogle endda lidt reel skade. Heldigvis for os havde vi ingen større brande i Hemel-en-Aarde-regionen.
Vinen blev gæret i rustfrie ståltanke i 2 uger derefter pump-overs for at lufte vinen samt leverere ilt til gæren to gange dagligt, indtil vinen var færdig med alkoholisk gæring. Så blev vinen flyttet til franske egetræsfade og modnet i 15 måneder.
Kokken foreslår: Vildt, Wienerschnitzel, Beuf Stroganoff, Bløde oste, Gullasch, Kassler schnitzel, Ost gerne gorgonzola, Peberbøf, Sammenkogte oksekødsretter, Stegt kalvekød, Stegt oksekød.
Alkohol: 14,52%
Restsukker: 3,5 g/l
Total Surhedsgrad: 6,0 g/l
Produktion: 13.300 flasker (750 ml) 150 flasker (1,5 ltr)
Vinen viger ikke tilbage med en smag fyldt og aromatisk punch, koncentreret med medium krop, blød surhedsgrad og en ren, forfriskende gane med smag af grønt æble, kiwi og grapefrugt samt buketter med blomsternoter af ældre blomst og aromaer af stikkelsbær, og grapefrugt og desuden små antydninger af grøn peber og figen.
Serveringstemperatur på 10 °C og vi sigter mod at lave vine af smag, tekstur og vine, der kan stå alene, men er endnu bedre med mad, en vin lavet til en aften i restauranten med gode venner.
Kokken foreslår: en anbefalet parring med aromatiske fødevarer og passer rigtig godt med thailandsk karry, skaldyr, der har en tomatbaseret sauce.
Alkohol: 13,14%
Restsukker: 1,8 g/l
Total surhedsgrad: 6,4 g/l
Produktion: 6.400 flasker (750 ml)