Wines and Brands

I 1993 bosatte Klaus Rune Hansen sig i Sydfrankrig – og det er her, man finder ham den dag i dag.
I mange år har han drevet et reklamebureau, Drakkar, i Gallargues-le-Montueux, hvor et team på femten medarbejdere arbejdede både kreativt og med projektstyring af vinmærker hos flere store franske vinfirmaer og foreninger. Blandt kunderne var Groupe Boisset, Fréres Castel, Gérard Bertrand, Arrogant Frog, Domaine Jean Claude Mas, Inter Rhône og Vins de Provence.

Efter mange år med vinøse kunder fik Klaus Rune Hansen selv lyst til at prøve kræfter med jobbet som vinproducent. I 2016 investerede han i de første vinmarker, og i dag fremstiller han vin i eget vinhus, Wines and Brands, på druer fra omkring 150 hektar vinmarker. Markerne befinder sig hovedsageligt i Languedoc Roussillon og den sydlige del af Côtes de Rhône. Med økologien i højsædet fremstilles en række forskellige vinmærker – blandt andet mærket Chabawine, der herhjemme forhandles af Born Wines.

Klaus Rune Hansen har endnu en passion ud over vin – nemlig kunst. Han er formand for en fransk kunstforening, Sol Sten, og sammen med den franske skuespillerinde Clémentine Célarié hjælper han unge franske kunstnere, der på grund af fx en trængt økonomi har svært ved at klare skærene.

Wines and Brands Rødvine