slider_shop

Anura, Chardonnay, Unwooded, Limited Release, 2014

79,00 DKK ex. moms

98,75 DKK inkl. moms
Ved 12 stk / 70,00 DKK ex. moms Ved 12 stk / 87,50 DKK inkl. moms

Anura Chardonnay Limited Unwooded, Limited Release,  2014

En meget flot og attraktiv unwooded Chardonnay, der virkelig dufter og smager af Chardonnay.
Høgul farve. Intens duft af dejlige aromaer. Mellemfyldig vin med en ok frugt og en smag, der er rund og tør i det. Her er dog også en sprød syre, der gør at vinens balance bestemt er i orden. Den slutter behagelig med en dejlig eftersmag af Chardonnay der ikke er fadlagret og en generelt en umiddelbar og skøn hvidvin.

54 på lager

Varenummer (SKU): AN-14-120 Varekategorier: ,

Beskrivelse

Det er en Chardonnay, som er en mellemfyldig vin med god frugt og en meget behagelig smag, der har en yderst fin balance.

Her går frugt, syre og en diskret fadlagring op i en højere enhed. Og det giver en meget harmonisk Chardonnay.

Lys farve. Intens duft af pære, ananas, vanille. Mellemfyldig vin med god frugt og en meget behagelig smag, der har en yderst fin balance.

Det giver en meget harmonisk Chardonnay. Ripe citrus, pineapple flavours, combined with hints of spice and honey which are integrated with subtle French oak aromas.

This wine has a rich palate with a delicious lingering aftertaste.

Land: Sydafrika
Vinområde: Simonsberg
Producent: Anura
Vintype: Hvidvin
Labelnavn: Chardonnay, Unwooded
Årgang: 2014
Druebase: 100% Chardonnay
Gæring: Kold gæring
Lagring: 36 timer ekstra på skallerne
Holdbarhed: Drikkes nu og til 2021+
Bouquet:
  • Ananas
  • Caribiske dufte
  • Citron
  • Honning
  • Lime
Gastronomi:
  • Østers
  • Antipasta
  • Avocado
  • Bisques
  • Carpaccio
  • Carpaccio af laks eller tun
  • Cremede supper
  • Fasan
  • Faste oste fra Schweiz Gouda
  • Fisk
  • Fisk og skaldyr
  • Fiske souffle
  • Fiske terrin
  • fjerkræ
  • Fjerkræ med lyse saucer
  • Foie Gras
  • Frisk laks
  • Ged
  • Gedeost
  • Gratinerede muslinger
  • Grillet hummer
  • Guacamole
  • Hummer
  • Hummer-suppe
  • Hvid fisk
  • Hvid fisk og shellfisk
  • Hvid fisk
  • kogt eller stegt
  • Hvidløgsdip
  • Aioli
  • Jomfruhummer
  • Kalvekød
  • Kammuslinger
  • Kammuslinger i flødesauce
  • Kinesisk wok fisk med ginger og forårsløg
  • Kolde grøntsagssupper
  • Krabber
  • Krabber på asiatisk stil
  • Kuller
  • Kylling
  • Kylling i flødesauce
  • Kylling i tomat eller hvidløgssauce
  • Kyllingesalat
  • Laks stegt eller grillet
  • Lette patéer
  • Lyst kød
  • Lyst kød i fløde sauce
  • Mango og fersken kebabs
  • Mellemlagrede oste
  • Minestrone
  • Pasta i fløde/ostesauce
  • Pasta salat
  • Pighvar
  • Røget laks
  • Røget lakseæg
  • Retter med røget kød
  • Risotto
  • Sild
  • Skaldyr
  • Skaldyrs salat
  • Skinke
  • Skinkeretter
  • Stamsild
  • Stegt kylling
  • Stegt kylling og kyllingesalat
  • Stegt skaldyr med fennikel/anis
  • Sværdfisk grillet
  • Tunge
 
Antal pr. colli: 6 flasker
Bedømmelse af årgangen: vinglasvinglasvinglasvinglasvinglas
Vinifikation: Druerne er håndhøstede ved ca 24° C. Herefter blev mosten lagt på skallerne i ekstra 2 måneder for at trække de sidste aromastoffer ud. Skin og most blev presset ved ca 10° C, før den rene most blev færdigbehandlet i 12 dage ved 13° C. Mosten blev herefter hældt på tanke i 18 dage før vinen var klar og kom på flasker.
Alkohol: 14,5%
Syre: 5,7 gr. pr. liter
Restsukker: 3,1 gr. pr. liter
 
Alle priser er angivet ekskl. dansk moms

Yderligere information

Årgang

2014

Klassifikation

Drue

Chardonnay

Druebase

Holdbarhed

Alkohol %

Syre

Restsukker

Vintype beskrivelse

Gæring

Lagring

Bouquet

, , , ,

Awards

, ,

Kokken foreslår

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Antal pr. colli

Vinområde

Simonsberg

Vintype

Labelnavn

Land

Sydafrika

Producent

Bedømmelse

Vinifikation

Druerne er håndhøstede ved ca 24° C. Herefter blev mosten lagt på skallerne i ekstra 2 måneder for at trække de sidste aromastoffer ud. Skin og most blev presset ved ca 10° C, før den rene most blev færdigbehandlet i 12 dage ved 13° C. Mosten blev herefter hældt på tanke i 18 dage før vinen var klar og kom på flasker.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anura, Chardonnay, Unwooded, Limited Release, 2014”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *