slider_shop

Allee Bleue, Starlette Rouge, 2005

89,00 DKK ex. moms

111,25 DKK inkl. moms
Ved 12 stk / 80,00 DKK ex. moms Ved 12 stk / 100,00 DKK inkl. moms

Allee Bleue Starlette Rouge, 2005
 

Dette er anden årgang på at lave en dagligsdagsvin der kan passe til mange typer af mad.
Dette er et særdeles godt eksempel og samtidig en meget fornuftig pris fra en topproducent.

Varenummer (SKU): AL-05-350 Varekategorier: ,

Beskrivelse

blend of 50% Pinotage, 20% Shiraz, 14% Grenache, 10% Cab Sauv and 6% Merlot. Allée Bleue has been carefully crafted to create the perfect drinking experience. A spicy, peppery, red berry nose with intense ripe berry flavour with a rich fruit cake finish.

Land: Sydafrika
Vinområde: Franschoek
Producent: Allee Bleue
Vintype: Rødvin - blended
Labelnavn: Starlette Rouge
Årgang: 2005
Druebase: Cabernet, Merlot, Shiraz, Pinotage og Grenache
Gæring: Malolaktisk gæring
Lagring: 12 måneder på fransk- og amerikansk eg
Holdbarhed: Drikkes nu og til 2011+
Bouquet:
  • Bløde tanniner
  • Cedertræ
  • Chokolade
  • Java kaffe
  • Lakrids
  • Mandler
  • Peber
  • Tobak
Gastronomi:
  • Pastaretter
  • Vildt
  • Asiatisk mad
  • Dansk vinterkøkken
  • fjerkræ
  • Flæskesteg
  • Lam
  • Ost
  • Rødt kød
  • Stegt eller grillet oksekød
  • Stegt kalvekød
  • Stegt svinekød
 
Antal pr. colli: 6 flasker
Bedømmelse af årgangen: vinglasvinglasvinglasvinglas
Vinifikation: Hand harvest; 26°B; grapes cooled down; crushed; fermentation; on skins 3 weeks. After MLF (about 6 weeks) rack and blend (60/40); in wood 12 months. 50% new French oak. Bottled 1 April 2006.
Alkohol: 15,2%
Syre: 5,8 gr. pr. liter
Restsukker: 2,8 gr. pr. liter
 
Alle priser er angivet ekskl. dansk moms

Yderligere information

Årgang

2005

Druebase

Drue

Cabernet, Grenache, Merlot, Pinotage, Shiraz

Holdbarhed

Alkohol %

Syre

Restsukker

Vintype beskrivelse

Gæring

Lagring

Bouquet

, , , , , , ,

Kokken foreslår

, , , , , , , , , , ,

Antal pr. colli

Vinområde

Franschoek

Vintype

Labelnavn

Land

Sydafrika

Producent

Bedømmelse

Vinifikation

Hand harvest; 26°B; grapes cooled down; crushed; fermentation; on skins 3 weeks. After MLF (about 6 weeks) rack and blend (60/40); in wood 12 months. 50% new French oak. Bottled 1 April 2006.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Allee Bleue, Starlette Rouge, 2005”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *