slider_shop

Anura, Cape Ruby POxx, 2010

99,00 DKK ex. moms

123,75 DKK inkl. moms
Ved 12 stk / 90,00 DKK ex. moms Ved 12 stk / 112,50 DKK inkl. moms

Anura Cape Ruby POxx, 2010
 

En nyskabelse af Lance Bouma, at lave en lækker Cape POxx der samtidig har en attraktiv flaske og størrelsen er 500 ml.

100 på lager

Varenummer (SKU): AN-10-609 Varekategori:

Beskrivelse

Denne berigede vin har antydninger af mynte og friskplukkede blomster med aromaer tæt varm chokolade.
Denne Cape POxx er fyldt med smag med en rig glat gane og fuld tekstur.
Denne vin skal serveres ved stuetemperatur om vinteren og vil nyde at blive serveret lige ud af køleskabet om sommeren.
Karakter vil udvikle sig med tiden, drikke nu eller alder i +10 år
Land: Sydafrika
Vinområde: Paarl
Producent: Anura
Vintype: Cape Ruby
Labelnavn:
Årgang: 2010
Druebase: 100% Tinta Barocca
Gæring: Malolaktisk gæring
Lagring: 24 måneder på fransk eg
Holdbarhed: Drikkes nu og til 2030+
Bouquet:
  • Blommer
  • Blomme
  • Marcipan
  • Nødder
  • Røg
  • Røget træ
  • Rosiner
  • Skovbær
  • Svesker
  • Vanille
Gastronomi:
 
Antal pr. colli: 12 flasker
Bedømmelse af årgangen: vinglasvinglasvinglasvinglas
Vinifikation: Grapes picked overly ripe towards the end May. A natural ferment was prefered to promote extraction, and to give more time for skin/juice contact. Grape must was fortified at around 15 degrees balling using Anura’s very own grape husk brandy aged in barrel for between 3-5 years. Wine barrel aged for 24 months in 3rd and 4th fill French oak 500L barrels.
Alkohol: 16,5%
Syre: 6,2 gr. pr. liter
Restsukker: 85,0 gr. pr. liter
 
Alle priser er angivet ekskl. dansk moms

Yderligere information

Årgang

2010

Klassifikation

Druebase

Drue

Tinta Barocca

Holdbarhed

Alkohol %

Syre

Restsukker

Vintype beskrivelse

Gæring

Lagring

Bouquet

, , , , , , , , ,

Awards

,

Antal pr. colli

Vinområde

Paarl

Vintype

Land

Sydafrika

Producent

Bedømmelse

Vinifikation

Grapes picked overly ripe towards the end May. A natural ferment was prefered to promote extraction, and to give more time for skin/juice contact. Grape must was fortified at around 15 degrees balling using Anura’s very own grape husk brandy aged in barrel for between 3-5 years. Wine barrel aged for 24 months in 3rd and 4th fill French oak 500L barrels.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anura, Cape Ruby POxx, 2010”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *