slider_shop

Allée Bleue, Cabernet/Merlot, 2005

99,00 DKK ex. moms

123,75 DKK inkl. moms
Ved 12 stk / 90,00 DKK ex. moms Ved 12 stk / 112,50 DKK inkl. moms

Allee Bleue Cabernet/Merlot, 2005
 

Dette er en top blended vin med den franske blend Cabernet og Merlot.

Varenummer (SKU): AL-05-240 Varekategorier: ,

Beskrivelse

50% Cabernet Sauvignon og 50% Merlot druer Powerful aromas of fresh mint, stewed fruit and spices. Concentrated berries, cloves, cinnamon and nutmeg linger on the palate.

Land: Sydafrika
Vinområde: Franschoek
Producent: Allee Bleue
Vintype: Rødvin - blended
Labelnavn: Cabernet Sauvignon/Merlot
Årgang: 2005
Druebase: Cabernet Sauvignon og Merlot
Gæring: Malolaktisk gæring
Lagring: 12 måneder på fransk og østeuropæisk eg
Holdbarhed: Drikkes nu og til 2011+
Bouquet:
  • Blommer
  • Bløde tanniner
  • Blomme
  • Chokolade
  • Kanel
  • Kirsebær
  • Moden frugt
  • Ristede nødder
  • Ristet træ
  • Solbær
  • Sort peber
  • Vanille
Gastronomi:
  • And
  • Andesteg
  • Asiatisk mad
  • Flæskesteg
  • Gås
  • Gryderetter
  • Krydret mad
  • Ost
  • Ost
  • gerne med smag
  • Pizza
  • Stegt kalvekød
  • Stegt og grillet oksekød
 
Antal pr. colli: 6 flasker
Bedømmelse af årgangen: vinglasvinglasvinglasvinglas
Vinifikation: Fermented in tank with temperatures peaking at 28°C with post fermentation maceration for 3 weeks. Malolactic fermentation in barrel. Wood maturation: Matured for 12 months in French oak, 50% new. Wine description: A deeply coloured wine with classic lead pencil and cassis overtones beautifully enfolded in supple tannins.
Alkohol: 14,5%
Syre: 5,6 gr. pr. liter
Restsukker: 2,5 gr. pr. liter
 
Alle priser er angivet ekskl. dansk moms

Yderligere information

Årgang

2005

Druebase

Drue

Cabernet Sauvignon, Merlot

Holdbarhed

Alkohol %

Syre

Restsukker

Vintype beskrivelse

Gæring

Lagring

Bouquet

, , , , , , , , , , ,

Kokken foreslår

, , , , , , , , , , ,

Antal pr. colli

Vinområde

Franschoek

Vintype

Labelnavn

Land

Sydafrika

Producent

Bedømmelse

Vinifikation

Fermented in tank with temperatures peaking at 28°C with post fermentation maceration for 3 weeks. Malolactic fermentation in barrel. Wood maturation: Matured for 12 months in French oak, 50% new. Wine description: A deeply coloured wine with classic lead pencil and cassis overtones beautifully enfolded in supple tannins.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Allée Bleue, Cabernet/Merlot, 2005”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *