Beskrivelse
Egetræet bidrager med en krydret, meget smagfuld
indgangen sød med runde fløjlsagtige tanniner.
En ungdommelig friskhed viser frugt, der følger med fra næsen.
Den giver plads til et sødt krydderi og frugtbar finish, der efterlader dig med en smag for mere af vinen
Awards
⭐⭐⭐⭐ Sølv International Wine & Spirit Competition
⭐⭐⭐⭐⭐ Sølv på Veritas
⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stars in the John Platter Wine Guide
Bouquet
Et spændende og elegant eksempel på denne lækre blanding der viser lag af modne solbær, røde bær, morbær og kirsebær smag med antydninger af cedertræ.
En afbalanceret vin med masser af frugt og fine noter af krydderi i ganen.
Egetræet bidrager med en krydret, meget smagfuld
indgangen sød med runde fløjlsagtige tanniner.
En ungdommelig friskhed viser frugt, der følger med fra næsen.
Den giver plads til et sødt krydderi og frugtbar finish, der efterlader dig med en smag for mere af vinen
Kokken foreslår
Vinens elegance gør den til en superalsidig med din madparring, men rødt kød, and, strudsfilet og vildt skiller sig ud. Dekanter ca. 30 minutter før brugen
I kælderen
Før druerne gik videre til tanke i rustfrit stål, blev de sorteret tre gange og transporteret uden pumpe ind i gæringsbeholderne.
En kombination af gammeldags vinfremstillingsteknikker med moderne teknologi tager sig af at skabe vores unikke håndlavede vin.
Vinificering
Druerne blev håndhøstet og sorteret tre gange, afstammet og forsigtigt presset.
Gæring fandt sted i rustfri ståltanke ved 25-28 ° C i 14 dage.
Modning af Shiraz og Cinsault forekom i 18 måneder på franske egetræsfade, og Mourvedre er ubehandlet
I vingården
Druer blev håndplukket.
Modning
18 måneder i 300 og 500-liters franske egetræsfade, 15% første fylde og resten i ældre tønder.
Land: | Sydafrika |
Vinområde: | Stellenbosch |
Producent: | Tamboerskloof |
Vintype: | Rødvin - blended |
Labelnavn: | Tamboerskloof De Herder |
Årgang: | 2020 |
Druebase: | Shiraz, 21% Cinsault og 10% Mourvedre |
Gæring: | Malolaktisk gæring |
Lagring: | Egetræstønder |
Holdbarhed: | Vinen smager fremragende i dag og vil udvikle sig positivt 5-8 år frem. |
Bouquet: | |
|
|
Gastronomi: | |
|
Antal pr. colli: | 6 flasker | |
Bedømmelse af årgangen: | ||
Vinifikation: | Serveringstemperatur: 14 - 18°C | |
Alkohol: | 13,5% | |
Syre: | 5,5 gr. pr. liter | |
Restsukker: | 2,7 gr. pr. liter |
Alle priser er angivet ekskl. dansk moms