slider_shop

Anura, Nibbiolo Signature, 2014

169,00 DKK ex. moms

211,25 DKK inkl. moms
Ved 12 stk / 160,00 DKK ex. moms Ved 12 stk / 200,00 DKK inkl. moms

Nebbiolo tilhører uden tvivl Piemonte regionen i Italien.
Selvom DNA-undersøgelser har vist, at den formentlig stammer fra Lombardiet, som ligger øst for Piemonte regionen.
Barolo og Barbaresco vine laves udelukkende på Nibbiolo druen. Og for at vinen udvikler sig korrekt, så kræver den lagring.

60 på lager

Varenummer (SKU): AN-14-260 Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Druen har tykt skind, som giver godt med garvesyre og en kompleks sammensætning af frugt, ekstrakt og syre.
En unik blanding, som giver Nibbiolo baserede vine smag af blommer og kirsebær i de unge år.
Med alderen udvikler den smag og duft af trøffel og violer, visne roser og bolværk, lakrids og tjære. Lys rød i farve med en mursten-orange farvetone.
Næsen er meget kompleks med kirsebær-, hindbær- og tobakssmag kombineret med sekundære aldringsegenskaber. Vinen er vidunderligt struktureret i midterganen og afsluttes med faste saftige tanniner.
Hvis du vil have noget helt fantastisk, så slå til!

Awards
⭐⭐⭐⭐⭐ Dobbeltguld på Veritas Wine Awards 2014
⭐⭐⭐⭐⭐ Michelangelo CCL Label International Wine Awards
⭐⭐⭐⭐⭐ 92/100 points Wine Spectator
⭐⭐⭐⭐⭐ Guld på Michelangelo International Awards

Bouquet
Næsen er meget kompleks med kirsebær
hindbær- og tobakssmag kombineret med sekundære aldringskarakteristika

Kokken foreslår
Vil være et perfekt match til grillet rødt kød, moden ost, vildt og krydret tomatbaseret gryderetter og pasta. Denne vin vil komplimentere koldt kød og tomatbaser retter.

Modning
Efter høst, sortering og afkøling blev druerne knust, og en kold blødning udført i 4 dage ved 7 ° C.
Den færdige vin gennemgik malolaktisk gæring i tønden og yderligere modning i 20 måneder før aftapning.
Af de anvendte tønder var 50% nye og resten 2. Fyld Druer høstes alle i hånden og plukkes ved optimal modenhed.
Fermenteret i åbne top rustfrit stål gæringstanke med temperaturregulering. Der udføres kun punch downs på denne sort uden pump-overs for at sikre, at de ekstraherede tanniner forbliver afbalancerede og giver vinen god struktur uden at være for aggressiv i ganen.
Efter gæringen lagres vinen alle på 225L franske egetræsfade, 2. og 3. fyld i 24 måneder.
Ældre fade er valgt for at sikre, at den fremtrædende røde frugtkarakter ikke overmandes af egetræsaromaer

Land: Sydafrika
Vinområde: Simonsberg-Paarl
Producent: Anura Wine Estate
Vintype: Rødvin - enkeltdrue
Labelnavn: Anura Nebbiolo Signature, 2014
Årgang: 2014
Druebase: 100% Nebbiolo
Gæring: Malolaktisk gæring
Lagring: Egetræstønder
Holdbarhed: Vinen smager fremragende i dag og vil udvikle sig positivt 10 år frem.
Bouquet:
Gastronomi:
  • Pastaretter
  • Grill retter
  • Modne oste
  • Rødt kød
 
Antal pr. colli: 6 flasker
Bedømmelse af årgangen: vinglasvinglasvinglasvinglasvinglas
Vinifikation:
Alkohol: 14,3%
Syre: 5,2 gr. pr. liter
Restsukker: 3,4 gr. pr. liter
 
Alle priser er angivet ekskl. dansk moms

Yderligere information

Land

Sydafrika

Vinområde

Simonsberg-Paarl

Producent

Vintype

Labelnavn

Årgang

2014

Druebase

Gæring

Lagring

Holdbarhed

Kokken foreslår

, , ,

Antal pr. colli

Bedømmelse

Alkohol %

Syre

Restsukker

Awards

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anura, Nibbiolo Signature, 2014”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...